Breelog

Dit is het web-dagboekje van Ingrid, Gabriël en Abu. Het is bedoeld om iedereen die dat wil, de kans te geven op de hoogte te blijven van onze belevenissen. En wel op het moment dat het henzelf het beste uitkomt! Tevens verlicht het bij ons de druk dat we iemand te lang niet gebeld hebben of zo. Het is een experiment. Wij hopen dat we er allemaal waanzinnig veel plezier aan beleven. SCHRIJF DUS VOORAL EEN COMMEN-TAARTJE!!! Ciao en een kus.

vrijdag, augustus 01, 2008

En nu dan ...

Nou, we zijn dus in Leipzig geweest. Even in twee dagen heen en weer. Hartstikke gaaf. Iedereen vond het ontzettend leuk dat we het hele eind reizen er voor over hadden. Feest gevierd met een lekker compact groepje, Zo'n mens of 16. Later bij het barbequen kwamen er nog een stuk of 30 bij.

Voor die tijd hebben we een tramritje gedaan naar de bus. Toen met de bus naar een meer (kunstmatig meer; na het stoppen met het winnen van bruinkool hebben ze de pompen uitgezet waardoor het grondwater vanzelf weer omhoog kwam). Daar een rondvaartje gemaakt op een Nederlandse (jawel; uit 1956; heeft jarenlang dienst gedaan als rondvaartboot in Amsterdam) rondvaartboot, uiteraard met Kaffee und Kuchen. Daarna dus heerlijk gegeten (BBQ) en een avondlijke duik genomen in het meer om af te koelen. Het meer is 54 meter diep dus dat afkoelen was geen probleem! Wel heerlijk, hoor. Na een hele dag 28 graden.

Tijdens het eten kennisgemaakt met Jorg en Jeanette uit Berlijn. Superklik. Dus weer nieuwe vrienden gemaakt. Top.

Toen tijdens de week gewoon gewerkt. De PHD (Post Holiday Dip) van Gabriël is inmiddels op z'n retour, dus daar zit ook weer wat humeur in. Vanavond hebben we lekker gegeten en rondgewandeld in Lemmer. Aan de oude sluis. Op een terras (zie hieronder).











Hoeveel beter kan je je weekend beginnen?

Morgen gaat Ingrid nog even naar het strand en Gabriël gaat dezelfde overkapping bouwen bij onze directe buren als degene die we zelf hebben staan. Zijn we allebei weer actief. Ahum.

Groetjes en kusjes ..........

I&G

0 Commentaartjes:

Commentaartjes

<< Home