Breelog

Dit is het web-dagboekje van Ingrid, Gabriël en Abu. Het is bedoeld om iedereen die dat wil, de kans te geven op de hoogte te blijven van onze belevenissen. En wel op het moment dat het henzelf het beste uitkomt! Tevens verlicht het bij ons de druk dat we iemand te lang niet gebeld hebben of zo. Het is een experiment. Wij hopen dat we er allemaal waanzinnig veel plezier aan beleven. SCHRIJF DUS VOORAL EEN COMMEN-TAARTJE!!! Ciao en een kus.

woensdag, augustus 13, 2008

Zo

Inmiddels is het al weer 13 augustus. Het aankomende weekend is een Ingrid-weekend. Dat wil zeggen dat zij er lekker twee nachtjes tussen uit gaat, en lekker met een boek een beetje tot zichzelf komt. Heeft ze helemaal verdiend. Sowieso natuurlijk al, maar vandaag extra omdat ze vanmorgen een functioneringsgesprek heeft gehad en daarin gehoord heeft dat haar half jaar contract, verlengd wordt met een jaarcontract. Dat is niet niks; het is bij SecretaryPlus gebruikelijker dat ook het 2e contract de duur heeft van 6 maanden. Dus toppie.

Gabriël zit alleen maar zenuwachtig te doen voor 23 augustus aanstaande, want dan gaat ie naar het Symphorce II festival in Tilburg. Drie zalen, van 15.00 tot ...? uur en alleen maar heftige symfonischerock en progrock/ metal achtige shit. Heerlijk.

Verder is het wellicht aardig om te vertellen dat we bij onze directe buren ook (weer) een overkapping aan het bouwen zijn. Net zoals wijzelf hebben. Het 'Gabriël-ontwerp' zeg maar. Dat wordt dan de 3e in de straat! Gaaf he?

Nou, dat is even alles voor het moment. Ben je toch weer bij.
Ciao!

2 Commentaartjes:

At 6:38 p.m., Anonymous Anoniem said...

Heerlijk even een weekend voor jezelf! Dat wordt genieten, heb je genoeg te lezen bij je?
Vergeet je helemaal te feliciteren met je jaarcontract bij SecretaryPlus! Fijn dat ze zo blij met je zijn!
Ik zou het bijna jammer vinden dat ik geen tuin heb. ik zou dan natuurlijk ook zo'n mooie overkapping willen hebben.

 
At 6:39 p.m., Anonymous Anoniem said...

Het inloggen ging niet, dus toen maar anoniem, maar zo anoniem was niet de bedoeling.

liefs en groetjes,
Maybritt

 

Commentaartjes

<< Home